Agenda

/ februari / maart / april / mei /

februari

Pelle past op

Pelle past op zo 26 februari 2017

Pelle Past OpPelle kan laten zien dat hij al een grote trol is als hij op zijn zusje moet passen. Moeder trol moet op een gevaarlijke plek eten gaan zoeken. Oppassen is toch moeilijker dan Pelle denkt. Zeker als zijn beste vriend komt vragen om mee te gaan voetballen. Iets dat Pelle heel graag doet. De keus die Pelle dan maakt heeft grote gevolgen. Als het allemaal maar weer goed komt voordat Moeder trol weer thuis is
Handpoppenspel 5+

Wiplala - familiefilm

Wiplala - familiefilm ma 27 februari 2017

Wiplala _27-2-2017

Deze vrolijke, avontuurlijke familiefilm is gebaseerd op het beroemde boek van Annie M.G.Schmidt,  Wiplala. Hij gaat over een 10 cm groot mannetje uit een land waar iedereen kan toveren, al noemen ze het daar Tinkelen. Wiplala kan niet zo goed Tinkelen. Daarom besluit hij het land te verlaten.

De reus zonder neus

De reus zonder neus di 28 februari 2017

De Reus Zonder NeusOp een dag was de reus van de Witte Bergen heel erg verkouden. Na een hele harde nies, viel zijn neus van zijn gezicht. Waar hij ook zocht nergens kon hij hem vinden.
In het dal van de bergen woont Vera met haar hond Bello. Als Vera met Bello gaat spelen brengt hij iets terug waar de reus vast heel erg blij mee zal zijn.
handpoppenspel 3+

Max Knikoor konijn

Max Knikoor konijn di 28 februari 2017

Max Knikoor _400x 600Max wordt gepest omdat hij een knik in zijn oor heeft. Op een dag is Max het gepest zo zat dat hij op zoek gaat naar iemand die hem van zijn knikoor af kan helpen. Tot overmaat van ramp sturen de pestkoppen de vos achter Max aan. Via Berno de beer gaat Max op zoek naar Noera. Dat is een oude wijze schildpad. Zij heeft de oplossing. Daarmee wordt hij de held van alle konijnen.
Poppenkastvoorstelling voor 5+ 

maart

Paddington - familiefilm

Paddington - familiefilm wo 1 maart 2017

Beertje Paddington _1-3-2017Familiefilm naar de beroemde boeken van Michael Bond over beertje Paddington. Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles wat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij erachter komt dat het stadsleven niks voor hem is.
Leeftijd 6+ 

Jodokus is jarig

Jodokus is jarig do 2 maart 2017

JodokusJodokus is jarig en viert zijn verjaardagsfeest. Hij heeft iedereen uitgenodigd, behalve heks Hatsefrats. Zij haalt altijd lelijke streken uit. Daarom mag ze niet komen. Hatsefrats vindt dat niet leuk. Daarom probeert ze de verjaardag van Jodokus in de war te sturen. Of dat ook lukt?
Leeftijd 3 + 

Irja De piratendochter

Irja, de piratendochter do 2 maart 2017

Irja _600x 450Irja, de dochter van piraat Stoppelbaard woont samen met haar vriendje papegaai Rocco op een (schat) eiland. Omdat haar vader bijna altijd op zee is, moet Irja de schat bewaken.  Rocco past op zijn beurt weer op Irja. Irja droomt ervan om prinses te zijn. Op een dag spoelt er een meisje aan. Ze heeft een kroon op haar hoofd en een mooie jurk aan. Zal de wens van Irja in vervulling gaan?
Poppenkastvoorstelling 5 +

Topkidz

Topkidz - Open Podium 2017 za 11 maart 2017

Top Kidz _nieuwe Foto_Wegens succes geprolongeerd!
Voor de derde keer op rij. Topkidz Open Podium in Theater De Tuin waar kinderen van 6-15 jaar die ervan dromen eens op een echt podium te staan en voor publiek op te treden, hun artistieke kunsten mogen vertonen. Deelname is gratis. Toegang voor publiek is ook gratis. 

april

Het grote gekke voorleesfeest - Familievoorstelling

Het grote gekke voorleesfeest - Familievoorstelling zo 2 april 2017

Het Grote Gekke Voorleesfeest -1 (Large)

Marianne Busser presenteert een vrolijk interactief programma voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Het programma bestaat uit een bonte verzameling van grappige versjes,  liedjes en verhaaltjes die Marianne samen met haar man Ron Schr√∂der heeft  geschreven. Over twee superstoute kinderen, over zeven varkens die in een  brievenbus wonen, over konijntjes met hun oren in de knoop, en nog veel meer  leuke dingen.

De Regenboogdraak

De Regenboogdraak zo 9 april 2017

De Regenboogdraak -2

Drako de regenboogdraak heeft gouden schubben. De andere draken vinden hem bijzonder en beschermen hem tegen de mensen. Die denken dat een gouden schub eeuwig geluk brengt. De draken willen graag zelf ook zo'n gouden schub. Drako houdt ze liever zelf. 

Poppenkastvoorstelling 5+ 

Ongewoon Lekker!

Ongewoon Lekker! zo 23 april 2017

Ongewoonlekker 01 (Large)Een voorstelling over BOFT (Bewegen, Ontbijten, Fris water, TV minderen). Snoepie en Snappie wonen gezellig samen in een klein huisje. Snoepie houdt, zoals zijn naam al zegt, erg van snoepen. Toch mag hij het van Snappie maar af en toe. Snoepie komt er uiteindelijk achter dat alleen maar snoepen en lekker eten niet leuk is. 
Poppentheater, Leeftijd 3+

mei

JeBo Variatieshow

JeBo Variatieshow zo 7 mei 2017

Jeroen -supermanJeroen, bekend als Anton uit de kinderserie X-mix verzorgt dit spektakel.
In deze show van 30 tot 45 minuten wisselen zang, dans, goochelen en jongleren elkaar razendsnel af.
Een feest voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.
Een superknaller!