Agenda

/ september / oktober / november / december / januari / februari / maart / april /

september

Een nieuwe vriend voor Wobbe

Poppentheater - Een nieuwe vriend voor Wobbe zo 17 september 2017

Nieuwe Vriend Voor Wobbe -klWobbe de kabouter speelt iedere dag met zijn vriend Sammie de eekhoorn. Sammie is de beste vriend van Wobbe. Dan zet Jesse, een andere kabouter, zijn tent op in het bos van Wobbe. Hij is op zoek naar een nieuwe plek om in te wonen.
Leeftijd 3+ 

oktober

Binnenpret

Kindervoorstelling - Binnenpret zo 1 oktober 2017

Binnenpret -klEllis praat altijd met haar knuffels, maar ineens praten ze terug en niet alleen haar knuffels komen tot leven. Duik in de wereld van Ellis, want het is feest in haar hoofd. Binnenpret!! Over een meisje en haar grenzeloze fantasie. Als kind is fantasie en werkelijkheid zo vervlochten.
Leeftijd 4+ 

Meester Kikker

Kinderfilm - Meester Kikker ma 16 oktober 2017

Meester KikkerAlle leerlingen van basisschool De Ark vinden Meester Frans een toffe peer. Maar zeg 'kikker' tegen hem en het gaat helemaal mis, zo ontdekt Sita tijdens haar speekbeurt. Opeens is Frans' goede humeur verdwenen, worden zijn vingers dik en schuift voor zijn ogen een groenig vliesje.
Leeftijd 6+ 

Sofie en Najib vieren feest

Poppentheater - Sofie en Najib vieren feest di 17 oktober 2017

Sofie -en -najibSofie en Najib vieren feest, daarom versieren zij de poppenkast alvast. Een zelfgemaakte slinger zijn ze echter kwijt en ze geven elkaar de schuld. Snel komen ze erachter dat ruzie maken niet leuk is.
Leeftijd 3+

Mees Kees langs de lijn

Kinderfilm - Mees Kees langs de lijn wo 18 oktober 2017

Meester Kees Langs De LijnIn de vierde Mees Kees film doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject, maar alle creatieve ideeën van zijn klas worden opzij geschoven door schooldirectrice Dreus. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf een balletje trappen kan hij al helemaal niet. 

Prins zoekt vrouw

Poppentheater - Prins zoekt vrouw do 19 oktober 2017

Prins Zoekt VrouwKoning Diederick vindt het tijd dat zijn zoon Tristan gaat trouwen. Dan heeft hij eindelijk eens tijd voor zijn hobby's. De koning heeft al diverse keren prinsessen, als een soort prins zoekt vrouw, naar het paleis laten komen, maar Tristan heeft nog steeds geen keus kunnen maken. Leeftijd 5+

De regenboogdraak

Poppentheater - De regenboogdraak zo 22 oktober 2017

RegenboogdraakDrako de regenboogdraak heeft gouden schubben. De andere draken vinden hem bijzonder en beschermen hem tegen de mensen, die denken dat een gouden schub eeuwig geluk brengt. De draken willen graag zelf ook zo'n gouden schub, maar Drako houdt ze liever zelf.

november

Een beestje voor Sinterklaas

Poppentheater - Een beestje voor Sinterklaas zo 19 november 2017

Sint En Piet GrootDe heks Fierelier wil voor Sinterklaas als cadeau een feestje toveren. Per ongeluk tovert ze een beestje.

december

Een kleine mol die wil weten wie op zijn kop gepoept heeft

Kindervoorstelling - Over een kleine mol die wil weten wie op zijn kop gepoept heeft zo 10 december 2017

Kleine MolMol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak!! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren…maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.
Vanaf 2 jaar. 

Het kerstverhaal schimmenspel

Poppentheater - Het kerstverhaal Schimmenspel zo 17 december 2017

Kerstverhaal Schimmenspel _18-12-2016Jozef en Maria wonen in Nazareth en gaan binnenkort trouwen. Op een dag verschijnt er een engel aan Maria. Hij vertelt haar dat ze een bijzonder kind gaat krijgen. Een kind dat later als het groot is er zal zijn voor alle mensen en vrede en liefde zal brengen.
Vanaf 3+

januari

Dikkie Dik en de taart

Muzikale voorstelling Dikkie Dik en de taart zo 7 januari 2018

Dikkie -Dik _1_liggend -klDikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog een. Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek, maar Dikkie Dik luistert niet. De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart.

Land zonder lied (met live muziek)

Poppentheater - Land zonder lied (met live muziek) zo 14 januari 2018

Land -zonder -lied -met -artiestenIn het land zonder lied heeft koning Silenzio het zingen van liedjes verboden. Hij denkt dat als je zingt je niet meer serieus met je werk bezig kan zijn en dat is niet goed voor het land. Daarom houdt de koning van stilte. Op een dag hoort hij zijn zoon Grazioso een liedje zingen. De prins moet het land van koning Silencio verlaten ook al is hij de zoon van de koning.
Leeftijd 5+ 

februari

Ik zou wel een kindje lusten

Kindervoorstelling - Ik zou wel een kindje lusten zo 25 februari 2018

Ik _zou _wel _een _kindje _lusten _042-klEen vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio en Dorothée de Monfreid. In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten.
Leeftijd vanaf 4 jaar.  

De sterkste dat ben ik

Poppentheater - De sterkste dat ben ik di 27 februari 2018

De Sterkste Dat Ben Ik _15-1-2017De grote boze wolf maakt een wandeling door het bos. Hij heeft net gegeten en een wandeling is goed voor zijn spijsvertering. Van iedereen die hij tegenkomt wil hij weten of hij wel de sterkste is van de hele wereld. Roodkapje vindt hem de allersterkste, omdat hij grote oren, ogen en neus heeft.

Familiefilm - Dr. Proktors Schetenpoeder

Familiefilm - Dr. Proktors Schetenpoeder wo 28 februari 2018

KT_Dr . Proktors SchetenpoederDe Noorse familiefilm Dr. Proktors Schetenpoeder is bekend van het gelijknamige boek van Jo Nesbø, de meest succesvolle thrillerschrijver van Noorwegen.
De film gaat over de verstrooide Doctor Proktor. Hij heeft per ongeluk 's werelds meest krachtige schetenpoeder uitgevonden.

maart

Muts van Moed

Poppentheater - Muts van Moed do 1 maart 2018

Muts Van Moed _1Kabouter Banghart wordt achterna gezeten door een trol. Gelukkig weet hij te ontkomen door het huisje van Bjarne in te vluchten. Hij is nu wel zijn muts van moed, die hij van de kabouterkoning heeft gekregen, kwijt. Door deze muts was hij niet meer bang.
Leeftijd 5+

Wil jij mijn mama zijn

Poppentheater - Wil jij mijn mama zijn zo 4 maart 2018

Wil -jij -mijn -mamma -zijnEen muis ziet een ei langs de waterkant liggen. Ze kijkt om zich heen om te zien van wie het ei zou kunnen zijn. Dan komt het ei uit, het jonge vogeltje vraagt aan de muis: Wil jij mijn mama zijn? Dat kan het jonge vogeltje niet. Leeftijd 3+

april

Pelle past op

Poppentheater - Pelle past op zo 8 april 2018

Pelle -Past -Op _26-2-2017Mama trol heeft gisteren naar eten gezocht maar nu is het toch al weer op. Mama Trol vraagt aan Polle en Pelle of zij alles hebben opgegeten. Zij hebben het niet gedaan. Mama moet op zoek naar eten. Pelle moet even op zijn zusje Polle passen. Leeftijd 5+

De Noorderkroon is zoek

Poppentheater - De Noorderkroon is zoek zo 22 april 2018

Noorderkroon Is ZoekTim logeert graag bij zijn opa. Nadat opa een slaapliedje heeft gezonden is het tijd om te gaan slapen. Dan verschijnt Koningin Cassiopeia aan Tims bed. Zij heeft de hulp van Tim nodig.
Leeftijd 3+

Wies niest

Kindervoorstelling - Wies niest zo 29 april 2018

Wies -Niest!Wies is ziek, ze moet van haar moeder de hele dag in bed blijven, saai. Ze duikt wel in een spannend boek. Hatsjie. Ze niest en plotseling staan er cowboys en ballerina's te dansen in haar kamer. Is dit een droom? Is het de koorts?
Leeftijd 4 + 

Laatste Nieuws 

Alle voorstellingen van
seizoen 2017 - 2018 staan
online en u kunt kaarten bestellen.

De kassa gaat op zaterdag 2 september weer open