De Kindertuin

/ januari / februari / maart / april /

januari

Kindervoorstelling - Bang Mannetje

Kindervoorstelling - Bang Mannetje zo 20 januari 2019

Bang MannetjeEen vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters naar het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. Joes Boonen zingt een dag uit het leven van Bang Mannetje, die voor alles bang is. Herkenbaar voor iedereen, van klein tot groot, die wel eens bang is.
Leeftijd 4+

Poppentheater 'De reus zonder neus'

Poppentheater - De reus zonder neus zo 27 januari 2019

De Reus Zonder Neus (Large)De reus zonder neus woont in de witte bergen. Op een dag heeft de reus zijn neus verloren, toen hij een keer erg verkouden was. Hij had zijn neus gesnoten in een zakdoek toen er nog een grote nies aankwam en zo was hij zijn neus ineens kwijt. Bella, de hond van Vera, vindt de neus gelukkig terug.
Leeftjd 3+

februari

Kidsmusical Tour

Kidsmusical Tour za 9 februari 2019

Nadere informatie volgt

Kindervoorstelling - Boek uit je hoofd

Kindervoorstelling - Boek uit je hoofd zo 10 februari 2019

Boek Uit Je Hoofd _Foto Floris -Heuer (Large)Een interactieve voorstelling voor kinderen vanaf 2,5 jaar over hun eigen straat, de buurvouw en iedereen die daarin voorbijkomt. In de voorstelling wordt live getekend en kun je d.m.v. projectie meekijken met wat Biek tekent. Een mooie voorstelling, waarbij kinderen hun eigen inbreng meteen terugzien.

Kindervoorstelling - Brief voor de koning

Kindervoorstelling - Brief voor de koning zo 17 februari 2019

Brief Voor De Koning _liggendNaar het beroemde boek van Tonke Dragt. In De brief voor de koning krijgt de schildknaap Tiuri in de nacht voor hij tot ridder wordt geslagen een geheimzinnige brief voor de koning van Unauwen in bezit, die onder geen beding in verkeerde handen mag vallen. Wie kan Tiuri vertrouwen? Wie is een vriend en wie de vijand? En: wat staat er eigenlijk in de brief voor de koning?
Leeftijd 7-12 jaar

Kinderfilm 'Dr. Proktors teletijdtobbe'

Kinderfilm - Dr. Proktors teletijdtobbe ma 25 februari 2019

Dr . Proktor _2De maffe uitvinder Dr. Proktor heeft last van liefdesverdriet omdat geliefde Juliette gaat trouwen met de irritante Claude Cliché. Om dat te voorkomen is de dokter teruggereisd in de tijd. Maar hij is onderweg ergens vast komen te zitten. Lisa en Bulle moeten hem met de Teletijdtobbe terughalen. Leeftijd 7+

Poppentheater 'Jodokus is jarig'

Poppentheater - Jodokus is jarig di 26 februari 2019

Jodokus Is JarigJodokus is jarig en viert zijn verjaardagsfeest. Hij heeft iedereen uitgenodigd behalve heks Hatsefrats. Zij haalt altijd lelijke streken uit. Daarom mag ze niet komen. Hatsefrats vindt dat niet leuk. Daarom probeert ze de verjaardag van Jodokus in de war te sturen. Of dat ook lukt?
Leeftijd 3+

Film - '100% Coco' en speciaal Girls Event

Film - '100% Coco' en speciaal Girls Event wo 27 februari 2019

Codo _2De 13-jarige Coco is gek op mode en wil een stijlicoon worden. Maar door haar excentrieke kleding wordt ze uitgemaakt voor Coco de Clown en besluit ze als grijze muis door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze succesvol een modevlog bij als de Style Tiger. Na de voorstelling wordt een 'Girls Event' gehouden!
Leeftijd 9+

Poppentheater - Prins zoekt vrouw

Poppentheater - Prins zoekt vrouw do 28 februari 2019

Prins Zoekt VrouwKoning Diederick vindt het tijd dat zijn zoon Tristan gaat trouwen. Dan heeft hij eindelijk eens tijd voor zijn hobby's. De koning heeft al diverse keren prinsessen, als een soort Prins zoekt vrouw, naar het paleis laten komen, maar Tristan heeft nog steeds geen keus kunnen maken.
Leeftijd 5+

maart

Kinder-muziektheater - Nijntje op de fiets

Kinder-muziektheater - Nijntje op de fiets zo 31 maart 2019

Nijntje Op De Fiets _Foto Willem Schalekamp (Large)Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.
Leeftijd 2+

april

Familievoorstelling - Koning van Katoren

Familievoorstelling - Koning van Katoren zo 7 april 2019

Koning Van Katoren _Foto Peggy De HaanZeventien jaar geleden overleed de Koning van Katoren. Sindsdien heerst een minister die zich alleen bezig houdt met nutteloze zaken, terwijl de problemen van de bevolking zich opstapelen. De jonge Stach wil hier iets aan doen en besluit dat hij koning wil worden. Een vernieuwde hedendaagse versie, met een knipoog, naar het boek van Jan Terlouw.
Leeftijd 6 - 80 jaar

Laatste Nieuws 

Zondag 20 januari 11:00 uur
Bang mannetje
Leeftijd  4+

Direct bestellen

Klik hier