Kindervoorstelling - Brief voor de koning

17 februari

Tijd:14:30
Toegang:€ 9,00

Verteltheater met Eric Borrias (verteller van het jaar 2016). Naar het beroemde tijdloze boek van Tonke Dragt, dat in 1963 verscheen. Het boek kreeg in 2004 de Griffel der Griffels (Het Beste Kinderboek van de afgelopen 50 jaar).

In 'Brief voor de koning' krijgt de schildknaap Tiuri in de nacht voor hij tot ridder wordt geslagen een geheimzinnige brief in handen. Een brief voor de koning van Unauwen. Een brief die onder geen beding in verkeerde handen mag vallen. Achterna gezeten door rode ruiters, grauwe ridders, rovers en de meedogenloze spion Slupor, gaat Tiuri op pad. Gelukkig krijgt hij op zijn tocht hulp van kluizenaar Menaures en diens hulpje Piak. Wie is te vertrouwen? Wie is een vriend en wie de vijand?

En: wat staat er eigenlijk in de brief voor de koning?

Activiteit: Aan deze voorstelling is een wedstrijd verbonden. Schrijf thuis een brief aan onze koning. Neem jouw verhaal mee naar deze voorstelling. Na de voorstelling worden een aantal brieven voorgelezen. De mooiste brief wordt beloond met twee kaartjes voor een andere voorstelling!

Leeftijd 7-12 jaar, speelduur 60 min.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door 'De Wonderkerstboom, Max Bremer'
Intermens Publishers

Bestel hier uw tickets

Laatste Nieuws 

Bekijk hier de foto's en hier de video van de KidsMusicalTour - 9 feb.
Zondag 17 februari 14:30 uur
Brief voor de koning
Leeftijd  7 - 12 jaar

Direct bestellen

Klik hier