Poppentheater - Prins zoekt vrouw

28 februari

Tijd:14:30
Toegang:€ 7,50

Koning Diederick vindt het tijd dat zijn zoon Tristan gaat trouwen. Dan heeft hij eindelijk eens tijd voor zijn hobby's. De koning heeft al diverse keren prinsessen, als een soort prins zoekt vrouw, naar het paleis laten komen, maar Tristan heeft nog steeds geen keus kunnen maken.

Koning Diederick onderneemt nog een laatste poging en heeft nog een paar prinsessen weten te vinden waar prins Tristan uit kiezen kan, maar Tristan houdt niet van de hele tijd omhelzen en knuffelen. Stiekem doet een gewoon meisje ook een poging om de prins voor zich te winnen, alleen de lakei steekt er een stokje voor en stuurt haar weg. Ze is geen echte prinses.
De koning is zwaar teleurgesteld. Zeer tegen zijn zin gaat prins Tristan op zoek naar zijn eigen ware liefde. Pas als hij die gevonden heeft mag hij terugkeren naar het paleis. Tobias doet een wens en die komt uit. Hij heeft zijn ware liefde gevonden en het is wederzijds. Prins Tobias gaat met prins Tristan mee. De koning is erg blij dat Tristan eindelijk iemand gevonden heeft waar hij verliefd op is. Er is een groot feest.

Leeftijd 5+, speelduur 50 minuten

Activiteit voor of na de voorstelling: op een "postertje" van een Prins, kunnen kinderen met lippenstift een kusje geven.

In de Voorjaarsvakantie is donderdag 'Opa- en oma Dag in de Kindertuin'. D.w.z. alle opa's en oma's die met kleinkinderen naar deze voorstelling komen, krijgen een muntje, voor een gratis kopje koffie of thee.

Bestel hier uw tickets

Laatste Nieuws 

Bekijk hier de foto's en hier de video van de KidsMusicalTour - 9 feb.
Zondag 17 februari 14:30 uur
Brief voor de koning
Leeftijd  7 - 12 jaar

Direct bestellen

Klik hier